Me Humblella lahjoitamme valitsemiimme kohteisiin vähintään 1% smoothieiden ja mehujen myynnistä (huom. ei voitosta!).

Katso alta mihin olemme viimeiseksi lahjoittaneet!

1% for the Planet on kansainvälinen järjestö, jonka jäsenet maksavat vähintään 1%vuotuisista tuloistaan ympäristötoimiin ympäristön suojelemiseksi. Tavoitteena on tarjota vastuullisuutta sekä estää viherpesua.

onepercentfortheplanet.org

OLEMME LAHJOITTANEET MM. SEURAAVIIN KOHTEISIIN:

John Nurmisen Säätiö

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä.

Lue lisää

Danyadara Permaculture Project (Espanja)

Etelä-Eurooppaa uhkaa aavikoituminen. Danyadara on voittoa tavoittelematon säätiö, joka toimii pääosin vapaaehtoisvoimin, keskittyen aavikoitumisen pysäyttämiseen. Tavoitteena on luoda uudelleen metsämaataloussysteemi, joka edesauttaa maaperän hyvinvointia, lisää lajien monimuotoisuutta, parantaa vesihuoltoa ja lisää kasvuston hiilensidontaa. Lisäksi maanviljelijöitä pyritään kouluttamaan, jotta he osaavat ottaa käyttöön kestävämpiä menetelmiä saaden niin itse enemmän taloudellista hyötyä.

Lue lisää

Pure Ocean

Pure Oceanin päätavoite on tukea tutkimusta vesistöjen monimuotoisuuden säilyttämiseksi, suojella ja palauttaa herkkä meri-ekosysteemejä ja lisätä tietämystä valtamerien kriittisestä tilasta. Pure Ocean osallistuu taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.

Lue lisää
This site is registered on wpml.org as a development site.