Eetos ja Missio

Brändimme nimi ilmentää rehellisyyttä ja yksinkertaisuutta. Missiomme on tehdä tuoreista hedelmistä ja vihanneksista tuotteita, jotka antavat asiakkaillemme raikkaan tunteen. Tuotteillamme edistämme positiivisuutta ja terveellisempää elämäntapaa hyvästä mausta tinkimättä.

Raaka-Aineemme

Humblella on intohimo tehdä oikeita asioita. Varmistamme, että tuotteissamme käytetään vain korkealaatuisia ainesosia. Kaikki tuotteemme on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista, ilman väriaineita, lisättyjä sokereita tai säilöntäaineita.

Juuremme

Humblen perustajat, Mikko, Henri ja Tuomas ajattelivat, että hyvien välipalojen tulisi sisältää aitoja, puhtaita raaka-aineita, ilman turhaa kikkailua.Tuotteemme voivat tuntua erityisiltä, mutta ne ovat meille luonnollisia – niin kuin kuuluisikin olla.

Miksi Kylmäpuristus

Kylmäpuristetut mehut ja smoothiet valmistetaan ilman kuumennusta, jolloin saat ison osan hedelmien entsyymeistä, vitamiineista, kivennäisaineista ja muista ravintoaineista. HPP (High Pressure Prosess) -prosessi inaktivoi haitalliset organismit ja bakteerit tuotteesta ravintoarvosta tinkimättä.

Mistä Iöydän tuotteet?

Löydät smoothiemme lähikaupastasi. Jos suosikkimakuasi ei ole saatavilla, pyydä kauppiasta tilaamaan sitä! Voit myös tilata smootheja omasta verkkokaupastamme suoraan kotiovelle (ainoastaan pääkaupunkiseudulle)

Lue lisää

1% For The Planet

1 % for the Planet edustaa maailmanlaajuista yritysten, yksityishenkilöiden ja ympäristöjärjestöjen verkostoa, joka toimii planeettamme ympäristöongelmien ratkaisujen löytämisen hyväksi. Lahjoitamme joka vuosi 1% Humble tuotteiden myynnistä erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lue lisää

This site is registered on wpml.org as a development site.